avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Drepturi imagine
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Drepturi imagine

Buna ziua,

Sunt angajat la o companie de aproximativ un an,in aceasta perioada compania a publicat si printat diverse cataloage si printuri cu promotii in care au folosit imaginea mea,am specificat ca nu sunt de acord insa ,tot s-au printat acestea,nu am facut nici un accord in aceasta privinta specificand ca pentru acestea trebuiesc printuri specializate si ca nu ma simt confortabil fiind pe copertile cataloagelor si a agendelor.

Cum as putea sa stopez aceste actiuni?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:46, 11 Aprilie 2018
In primul rand, trebuie sa stiti ca daca veti incepe un demers impotriva companiei, cu siguranta va vor ataca si probabil vor dori sa inceteze colaborarea cu dvs.. Desigur, intr-o astfel de situatie, daca se ajunge la concediere, puteti sa contestati - existand sanse mari de castig.

Acum depinde de ce vreti dvs. sa obtineti: daca doriti doar sa nu se mai foloseasca imaginea dvs., ii puteti notifica in scris in acest sens; daca doriti sa obtineti daune - va trebui sa le trimiteti o notificare putin diferita, urmand probabil un litigiu sau o mediere.

Totul tine de ce doriti dvs. sa obtineti cu exactitate. Oricum ar fi, imi este greu sa cred ca dupa ce ii veti notifica ca nu sunteti de acord, acestia vor mai dori o colaborare cu dvs, sau ca nu va vor sicana pentru o eventuala demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil la domiciliul mamei TYULKJCVB TYULKJCVB sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului din hotararea de divort speed80 speed80 Buna ziua, intampin o probleba legata de programul de vizita, daca ma puteti ajuta cu o sugestie sau ce pasi sa urmez in ceea ce priveste nerespectarea ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - mãsuri de protecþie DannyBoy DannyBoy Buna ziua. Tocmai am terminat de scris o carte (fictiune) si doresc sa o public si sa o vand prin intermediul unor magazine online. Deci cartea va putea fi ... (vezi toată discuția)