avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut

Am facut un imprumut pe numele meu la Provident pt alta persoana, aceasta persoana a ramas restanta iar eu apar la biroul de credit ca rau platnica. As vrea sa fac un credit imobiliar dar nu pot din aceasta cauza. Pot demostra in vreun fel ca nu am nicio vina si sa ma stearga din baza de date ca rau platnic? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cod1958 , utilizator 16:35, 22 Martie 2017
Sub nicio firma nu aveau dreptul sa va raporteze la banca de riscuri decat persoana care a contractat creditul.Luati urgent legatura cu un avocat si clarificati situatia.
Corectez "forma"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pot obtine societatile comerciale cu administratori care sunt in biroul de credite? pegas pegas buna seara citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut. asadar ... (vezi toată discuția)
Unde ma sfatuiti sa fac o plangere impotriva provident? Cristina B. Cristina B. Buna seara, Daca se poate sa ma indrumati care este cel mai eficient mod si unde pot face o plangere legata de un imprumut la Provident. Acest imprumut ... (vezi toată discuția)
Se poate refinanta un imprumut de la provident cu o banca? petricaCin petricaCin Va rog frumos,am \"dobandit\" si eu de la Provident un imprumut in valoare de 5096 ron;mentionez ca am facut acest lucru constrans fiid de o situatie ... (vezi toată discuția)