avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina cumparata,acte nefinalizate pe numele meu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina cumparata,acte nefinalizate pe numele meu

Am cumparat un autoturism in data de 11.10.2007,am facut actul de vanzare cumparare dar nu am finalizat actele deoarece el sa grebea sa plece in acea zi in Austria. La inmatriculari am ajuns mai tarziu de 30 de zile si mi-au spus ca nu mai e valabil contractul. Am asteptat sa vina in tara mult si bine. Dupa doi ani am vorbit cu Seful de la taxe si mi-a spus ca o sa vada ce e de facut,ca nu a fost finalizate actele,bla bla bla. La politie nu o pot radia,de vandut nu am ce vinde deoarece am dezmembrat-o si nu pot face mare lucru deoarece nu sunt proprietarul,dar impozit platesc. Pe proprietar,ial de unde nui !
De asemenea,mai am o motocicleta care am inteles ca a fost radiata din oficiu,nu am primit nici o instiintare (am aflat ca e radiata de la tanarul care i-am vandut-o) nu mai am actele ei, si platesc impozit si pe ea.La politie mi-au cerut actele motocicletei,dar culmea,in prezent nu mai dau nici de tanar. A tot zis ca face el actele si zis a fost.
Va rog,cine poate sa-mi spuna cum sa procedez in ambele cazuri?

Alte discuții în legătură

Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Radiere motocicleta mariush mariush In anul 2002 am vandut o motocicleta FARA a face actele de vanzare-cumparare.Cumparatorului i-am inmanat si toate actele motocicletei,notandu-mi datele ... (vezi toată discuția)