avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere motocicleta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere motocicleta

In anul 2002 am vandut o motocicleta FARA a face actele de vanzare-cumparare.Cumparatorului i-am inmanat si toate actele motocicletei,notandu-mi datele cumparatorului pe o foaie.Trecand timpul am incercat sa gasesc persoana care a cumparat motocicleta sa facem actele de vanzare cumparare ,dar nu am reusit.Din 2005 am plecat din tara.In acest moment numai am nici foaia cu datele cumparatorului (am pierduto).Ce as putea face pentru a radia motocicleta de la Administratia Financiara?Platesc un impozit pe un lucru care nu il mai detin.
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 09:28, 5 Iulie 2009
nu mare lucru.
Trebuia sa faceti predarea in baza unui contract de vanzare cumparare. Si daca facut de mana.
Trebuie sa gasiti cumparatorul. Altfel platiti la nesfarsit impozitul.
In cel mai rau caz anuntati motocileta ca si disparuta la Politie, in sensul ca ati stabilit ca veti face actele finale, dar a disparut noul cumparator cu motor cu tot, si ei poate, vor cauta sau vor da de noul proprietar in baza unor verificari de rutina. Nici un fel de date nu pueti sa le comunicati?
Nu,doar numarul de inmatriculare
singura solutie ar fi ca cei de la POlitie sa va ajute. Alta data sa faceti macar un contract de comodat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motocicleta vanduta fara acte gheorgheradu gheorgheradu Buna ziua!Am o problema la care va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare! Deci sa incep cu inceputul! Cineva si-a cumparat o motocicleta(honda cbr) din ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata,acte nefinalizate pe numele meu cozorozlaurentiu cozorozlaurentiu Am cumparat un autoturism in data de 11.10.2007,am facut actul de vanzare cumparare dar nu am finalizat actele deoarece el sa grebea sa plece in acea zi in ... (vezi toată discuția)
Impozit pt mijloc de transport-persoana decedata ContSters280284 ContSters280284 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 4 ani. In primele luni dupa deces am dezbatut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)