avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am dreptul la recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am dreptul la recurs?

Mi s-a anulat cererea de apel ca netimbrata prin hotarare definitiva.Am dreptul sa fac recurs pt ca anularea apelului e nelegala.Rezolutiunea contractului de intretinere e scutita de plata taxei de timbru cf art 29 oug 80/2013..
Toate cele bune! Sper ca totusi cineva sa-mi raspunda.
Cand vi s-a pus in vedere sa achitati taxa aveati dreptul sa formulati cerere de reexaminare impotriva incheierii prin care s-a stabilit taxa daca nu ati facut, a ramas definitiva. Formulati contestatie in anulare dar nu sunt sanse. Daca la fond actiunea a fost timbrata , apelul se timbreaza cu 1/ 2 din taxa stabilita la fond. Hotararile au o singura cale de atac , apel sau recurs , nu ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare apel netimbrat ContSters416386 ContSters416386 Am facut apel dupa ce reclamantul a castigat la fond rezolutiunea contractului de intretinere care a beneficiat de scutire taxa timbru .Dupa depunere apel am ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare taxa timbru Corina Ganescu Corina Ganescu Pe rolul instantei de judecata se afla recursul la cererea de intoarcere executare silita. Cererea de excutare silita s-a timbrat cu 194 lei. Prin citatie, ... (vezi toată discuția)