avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Am lucrat 13 ani in grupa a doua acum sunt pensionata pe caz de boala grad 3 va rog Spune-ți-mi dacă beneficiez de recalculare adică de mărirea pensiei cu 25 la suta conform legii 192
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:22, 19 Martie 2017
Nu.
De ce?
Ati primit aceasta majorare.
Precizati ziua, luna si anul deschiderii drepturilor la pensie de invalidiate.
Am lucrat 13 ani 10 luni in grupa a doua ,9 ani 11luni condiții normale.Dosarul pensiei de invaliditate grad 3 este 27.07.2009.Va multumeac.
Majorarea ati primit-o odata cu deschiderea drepturilor prin aplicarea prevederilor O.U.G.209/2008.
O gasiti mentionata in decizia de deschidere de drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie de invaliditate anyka49 anyka49 RECALCULARE PENSIE DE INVALIDITATE. Salutari ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.- Am 57 de ani . Pensionata din 2009 cu handicap. . Am 20 de vechime ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie razvan22 razvan22 buna seara tatal meu sa pensionat in ianuarie 2010 pe caz de boala gr 3 avand o vechime totala in munca de 32 ani dintre care 14 in gr2 luna aceasta a ... (vezi toată discuția)
Stagiul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca (februarie 2011) magnifiq magnifiq Buna ziua.Eu sunt pensionar de invaliditate din oct 2009 si as vrea sa stiu daca beneficiez de aceasta marire de pensie pentru grupa 2 de munca? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)