avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referat la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referat la munca

Buna ziua tuturor, e normal sa ti se faca referat dupa 5 luni de zile de la un "incident" (comportament inadecvat...)..si sa ti se aduca la cunostinta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 18 Martie 2017
Potrivit at.252 alin.1 C.mun., angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in forma scrisa, in termen de 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare, dar nu mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei.

Prin urmare, exista posibilitatea ca dupa 5 luni de zile de la data savarsirii faptei sa se demareze cercetarea disciplinara a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Exista un termen de la data comiterii unei abateri disciplinare, in care angajatorul poate demara cercetarea disciplinara? ... (vezi toată discuția)
Referat abatare disciplinara Costy S Costy S Buna ziua, Daca am constatat o abatere disciplinara in urma cu o saptamana, pot face referatul cu data de azi? In cat timp pot sesiza o abatare disciplinara ... (vezi toată discuția)
Mai pot fi cercetati ? oanaportar oanaportar Directorul unitatii vrea sa dispuna cercetarea disciplinara a 2 salariati. Acestia sunt acuzati ca ar fi cazut in abatere in legatura cu atributiile de ... (vezi toată discuția)