avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autoturism care este pe o firma lichidată și ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autoturism care este pe o firma lichidată și radiata de la orc

Buna seara,as dori să știu ce să fac in cazul in care dețin un autoturism înmatriculat pe i firma care a fost radiata de la ORC.,am factura dinainte de radiere...Dar avea datorii la primărie și nu le a rezolvat! Cum pot să o înscriu pe numele meu? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Lichidare , radiere firma mihailcostache mihailcostache Buna seara, Am o firma ( un S.R.L cu asociat unic)care are activitatea suspendata din mai 2010. Mentionez ca nu am nici o datorie (ANAF sau altii), as vrea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto wizzard68 wizzard68 Buna ziua .Am o problema la inmatricularea unei masini si in speranta ca ma poate ajuta cineva am apelat la forumul asta.Am cumparat o masina de la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la firma radiata Csongi9012 Csongi9012 Buna! Doresc sa cumpar un autoturism care este inmatriculat pe o firma care o fost radiata. Intrebarea mea este cum pot sal inmatriculez pe numele meu, ... (vezi toată discuția)