avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma cab
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma cab

Buna ziua, in anul 2010 am renuntt la facultate, facand cerere de intrerupere. De atunci am mers la facultate de 2 ori sa-mi cer diploma de bacalaureat pe care nu vor sa mi-o elibereze pe motiv ca in anul 2009 am platit avans din prima rata in ianuarie 2010 m-am prezentat la examene, tot atunci am facut si cererea de intrerupere pe miìotiv ca plecam din tara, si imi cereau acum 5 ani 10000 lei penalitati daca vreau sa-mi iau diploma. Intrebarea mea este urmatoare: e normal asa, daca atunci aveam acea suma care spun ei, acum nici nu vreau sa ma gandesc cam cat ar fi, cum as putea sa-mi recuperez diploma?
Cel mai recent răspuns: angela33 , utilizator 10:39, 19 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma bacalaureat conditionata de plata unei sume de bani marta999 marta999 buna ziua!! am o intrebare, sau o nedumerire mai exact!!in anul 2008 m-am inscris la facultatea s......., am dat examene ,le-am luat cu brio.in 2010 mi-am ... (vezi toată discuția)
Retinere diploma original ovidana ovidana Am si eu o intrebare. In urma cu doua luni am intentionat sa ma inscriu la examenul de licenta la o facutate particulara ( am terminat studiile in urma ... (vezi toată discuția)