avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Card de cumparaturi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Card de cumparaturi

Buna
Am un card de cumparaturi,pe care atunci cand fac cumparaturi primesc puncte.
Pana acum la 10 lei primeam 4 puncte,dar din acest an 2017,am vazut ca banca acorda doar jumatate (adica la 10 lei doar 2 puncte).Precizez ca nu am fost anuntata de aceasta schimbare.
Cel mai recent răspuns: katy62 , utilizator 12:00, 20 Martie 2017
Sigur nu ati fost anuntata cand ati primit ultimul raport de activitate ? S-ar putea sa nu fi observat ca ati primit comunicare in acest sens.
Modificarea opereaza de la 1. feb.
Asta cu punctele e un avantaj suplimentar, asa ca nu aveti ce le face pt aceasta modificare.
M-am uitat la extrasele din noiembrie. Nimic despre injumatatirea punctelor.
Si inca ceva; cardul se numeste "card de cumparaturi (numele bancii-numele operatorului de telefonie mobila)",Si aceste puncte le primesc de fapt pe factura de telefon.
Pai de ce in noiembrie ? Acuma, in februarie..
Din noiembrie pana acum,si februarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Am ramas fara salariu pe card ,ce trebuie sa fac? cotimanis cotimanis Greseala unor patroni de firme sau de banci ma fac sa sufar timp de 2 luni pentru ca,de ce nu, suntem oameni de rand. Acum povestesc ce mi s-a intamplat. Pe ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)