avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Bani in casa de marcat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Bani in casa de marcat

Buna ziua! Lucrez intr o patiserie si se mai intampla sa nu bat pe casa de marcat fiecare incasare. Vreau sa stiu daca este o limita pe care sa nu o depasesc la banii din casa. In cazul unui control de la Anaf daca e o lipsa in casa de marcat de ex. 100 de lei ce contraventie se aplica?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Mădălin , utilizator 16:54, 19 Martie 2017
1. Cand vinzi un produs trebuie sa bati pe casa, in caz contrar de numeste frauda.
2. Nu exista nici o limita la banii din casa, dar sa fie in concordanta cu ceea ce se declara la ANAF. Adica sa nu declari venituri de 150,000 RON pe an si sa ai incasari de 250,000 RON pe an.
3. Daca lucrezi la acea patiserie, de ce te intereseaza de acte si toate cele? Treaba ta nu e sa dai merdeneaua si bonul si sa primesti banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea comerciala iovitadrian iovitadrian m-am decis sa infiintez o PF dar am o nedumedirere la care nu-i gasesc raspuns.daca aleg vanzator ambulant (produse nealimenetare) pot desfasura activitatea in ... (vezi toată discuția)
Intrebare yana22 yana22 cand un gestionar iti vinde un produs cu un pret mai mare(1,2 roni) decat il are in casa de marcat,fara bon de casa ,la ce fapta penala se incadreaza si cum se ... (vezi toată discuția)
Control ii ankalupu ankalupu ii trebuie sa aiba casa de marcat daca vinde haine second hand? aceste ii sunt contolate de cineva daca respecta legea sau nu? (vezi toată discuția)