avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Am fost prinsă cu nr roșii expirate si mi s a facut dosar penal , mi s a luat permisul pe 3 luni si am primit renunțare la dosar si munca in folosul comunitații. O sa ramân cu cazier?
Buna ziua,

Daca se dispune renuntarea la urmarire penala inseamna ca nu veti primi o condamnare pentru fapta savarsita. Acest lucru nu va aparea in cazierul judiciar.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Nu vor exista mentiuni in cazierul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)
Un raspuns urgent Buna ziua acum 1an si 3luni am fost oprita pentru numere rosi expirate de 2luni misa facut dosar penal si sunt trimisa in judecata la ce pot sa ma astept va ... (vezi toată discuția)
An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)