din 2000 pana in prezent lucrez in invatamant, ca profesor calificat, cu studii superioare de specialitate.
contractul de munca cu scoala a incetat din sept 2002, cand am intrat in CIC pana in sept 2005, deoarece eram suplinitoare pe post. aceasta perioada de 3 ani nu apare in cartea de munca. Contractul cu scoala a fost reluat in sept. 2005. Din acest motiv, la incadrarea mea exista un decalaj de 3 ani intre vechimea in munca si vechimea in specialitate.
Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la vechime in specialitate pentru cei trei ani cand am fost in CIC, PE BAZA Art. 22 (1) din Legea nr. 66/2016 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor
Art. 22. -
(2) Perioada concediului pentru creșterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea, cu respectarea prevederilor Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, cu modificările și completările ulterioare."
va multumesc