Buna seara.
In anul 2014, verisoara mea a obtinut o hatarare judecatoreasca in Italia, in urma separarii de catre sotul sau, prin care acesta era obligat la plata unei pensii lunare de 500 euro.Pana la acest moment nu a primit nici o suma, motiv pentru care a cerut o executare silita asupra partii dintr un apartament pe care il detin in parti egale.Instanta din romania a respins aceasta executare " Executarea silită se va face în toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Se va face aplicarea art. 666 alin 8 N.C.Pr.Civ". Avocata a focut referire la un certificat european de executare silita. Va rog sa mi spuneti care sunt sansele sa castige acest proces. O seara buna tuturor!
Da au un apartament in romania, care e supus partajului, si vrea sa execute din cota partea lui. A formulat actiune de executare prin executor judecatoresc, si i a fost respinsa ca nefondata.
Executare apartament
123adi
Buna ziua,
Am pierdut un proces si mi s-au cerut daune morale de 9000 lei. Am fost chemata la executor. Am fcut dovada ca detin un apartament impreuna cu ... (vezi toată discuția)