avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... intrebare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

intrebare

ma deplasam cu autoturismul polo in spatele unui logan.urcam o panta si in virful ei,politia,pe dreapta, cu radarul sustine ca eu aveam 69km si era limitare la 50.va rog sa-mi spuneti daca poate radarul inregisra viteza mea, atita timp cit in fata aveam loganul la aprox40-50m iar el se afla la vreo200-250m.unghiul care se formeaza intre cele doua masini si radar este foarte mic,poate nu mi-au filmat nici numarul.mentionez ca imediat cum l-am vazut am si frinat.se merita sa fac contestatie si sa cer filmarea si viteza inregistrata pentru masina mea.V a multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:53, 20 Martie 2017
1. Nu puteti afla decit facind plingere contraventionala.
2. Va veti judeca minim 6 luni, daca nu faceti (sau face politia) apel , urmeaza vara cu vacanta judecatorilor.
3. Sper ca ati platit jumatate din amenda, macar sa "minimizati pagubele".
4. Politia ar trebui ca in raspunsul la plingerea dvs. sa ataseze o copie a filmului. Daca nu, il veti cere, chiar si la prima infatisare.
5. Daca din film nu reiese vinovatia dvs. (aici sunt multe posibilitati, chiar si cea cu numarul), veti da un raspuns si dvs. la intimpinarea (raspunsul dat prima data) politiei.

Nu exista alte variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune radar in miscare - cum pot contesta pv. AlicAmadeus AlicAmadeus Buna ziua, In 24.02.2017 la ora 17:40 vad din sens opus o masina venind in directia mea la care la un moment dat porneste girofarele si ma opreste \" dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea oreavu din județul ... Viocri Viocri Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi ... (vezi toată discuția)
Radar neinscriptionat cu viteza ilegala JulianP JulianP Buna ziua, Am fost \'prins\' cu o viteza de 119km/h. in limita de 60km/h, de o masina de politie neinscriptionata (cu radar, fara girofaruri). Dupa ce am ... (vezi toată discuția)