avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri dizolvare SRL-D dupa 1 februarie 2017
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri dizolvare SRL-D dupa 1 februarie 2017

Buna ziua,

Am un SRL-D pe care as vrea sa-l inchid, si nu am reusit sa aflu exact care sunt taxele de inchidere. Nu au trecut 3 ani calendaristici de la deschidere si stiu ca ar trebui sa platesc acum si taxele de deschidere, de care am fost scutit la inceput. Firma ma are pe mine ca asociat unic si nu are datorii.

Am sunat pe cineva care ofera servicii de dizolvare firma si mi-a cerut 1800 de lei, incluzand taxele si onorariul (400 lei). Mi s-au dat detalii despre ce taxe include aceasta suma, insa nu stiu daca mai sunt valabile sau nu.

Intrebarea mea este: Dupa 1 februarie s-au redus taxele de inchidere SRL-D? Inca trebuie sa mai platesc taxele de deschidere?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Srl-d deschis în 2017 inactiv. Mada0505 Mada0505 Srl-d deschis în 2017 inactiv. Bună ziua! În 2017 am ddeschsi un srl-d , am fost unic administrator, niciun angajat. În 2018 am vrut sa închid acest ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu inchiderea sau supendarea firmei lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu inchiderea sau suspendarea firmei mele (SRL din 2004 fara activitate). Acesta firma este suspendata ... (vezi toată discuția)