avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum evacuez chirasul din spatiul comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum evacuez chirasul din spatiul comercial

buna ziua
Am tot.citit pe internet zilele acestea si nu imi este deloc clar cum este cu acest contract de locatiune. Tatal meu are un spatiu inchiriat la o firma, acea firma i-a platit chiria pe o luna si dupa a intrat in faliment. contractul este inregistrata fisc. nici dupa 3 ani de zile.nu am reusit sa intram in posesia spatiului ,de plata chiriei nici nu mai vorbesc. in afara de asta trebuie sa platim la fisc impozit pe.banii neincasati.va rog sfatuiti ma ce sa fac ca eu nu mai inteleg nimic.cum ii dau afara pe aia din spatiul meu? am fost la executor si instanta mi a respins cererea pe motiv ca se poate executa contractul doar pentru plata chiriei.Nu mai inteleg nimic . in contract scrie ca are titlu executoriu neplata chiriei sau orice alta incarcare a contractului.va multumesc
Care sunt pasii de urmat ca sa intru in posesia spatiului si cum ii execut si pentru plata chiriei de atatia ani? multumesc
Faceti notificare si apoi actiune in instanta. TRebuia sa va inscrieti la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere spatiu pentru sediu social si desfasurare activitate reziliat pt neplata Gliterunicorn Gliterunicorn Buna dimineata , societatea noastra detine mai multe spatii pe care le inchiriaza persoanelor juridice . Anul trecut am inchiriat 2 spatii unei firme de ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra legal în spațiul meu? l-am închiriat unei firme care de 5 luni, adică tot anul 2018, nu a achitat nimic CristinaCristofir CristinaCristofir Buna seara, Acum 2 ani am închiriat un spațiu comercial unei firme, cu contract etc. Tot de atunci ma rog de chiriaș sa-si achite chiria. De 5 luni, ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a parasi spatiul inchiriat Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am incheiat un contract de inchiriere, pe un spatiu, cu proprietarul unei cladiri, acesta producand efecte de la 1 ... (vezi toată discuția)