avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... onorariu avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

onorariu avocat

Buna ziua,

Eu doresc sa dau o institutie a statului in judecata pentru a recupera niste bani. Cat ma costa un avocat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 15 Septembrie 2009
asta depinde de avocat ( de cat e de bun, recunoscut, vechime)
monya a scris:

asta depinde de avocat ( de cat e de bun, recunoscut, vechime)

... precum si de complexitatea cauzei
danah2009 a scris:

Buna ziua,

Eu doresc sa dau o institutie a statului in judecata pentru a recupera niste bani. Cat ma costa un avocat?

Onorariile difera de la un avocat la altul.
Nu cred ca stabilirea unui onorariu tine de notorietatea acelui avocat, ci poate de natura si complexitatea litigiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat in procesul penal rupa rupa care este onorariul maxim , solicitat de catre un avocat , care reprezinta un inculpat in instanta de fond ? va rog ( nu stiu daca m-am facut înteles ) (vezi toată discuția)
Partaj albugheorghita albugheorghita cat ma va costa angajarea unui avocat in procesul de partaj?executorul judiciar cat costa? (vezi toată discuția)
Onorariul divort Vasilica cociorva Vasilica cociorva Buna ziua, citind pe portalul d-voastra mi-au venit dubii. E posibil ca un divort sa coste 850€ Va multumesc! (vezi toată discuția)