avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trecerea de la SRL -D la SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trecerea de la SRL -D la SRL

Buna ziua,

Sunt din Bacau si as dori sa stiu care sunt costurile de trecere de la un SRL -D la un SRL, conform noilor scutiri de taxe. Trebuie sa mentionez ca SRL-D-ul a fost infiintat anul trecut in luna iunie. Am intrebat la Registrul comertului de la Bacau si mi s-a spus ca ar costa in jur de 1200 lei (taxele de care am fost scutita initial pt SRL-D, adica 800 de lei + inca 500 lei, reprezentand taxele infiintarii unui SRL). Din punctul meu de vedere nu cred ca s-a aplicat nici o taxa! Va rog sa ma lamuriti cu privire la acest aspect! Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Taxe deschidere srl-d toporan florentina toporan florentina Buna ziua, Va rog daca ma puteti lamuri in printa taxelor de deschidere a unui SRL-D;m-am documentat si teoretic nu costa nimic deoarece esti facilitat de ... (vezi toată discuția)
Jurist iasi ptr infiintare firma adina23 adina23 buna ziua, stie cineva un jurist bun in iasi ptr infiintarea unei firme? cam care ar fi pretul? Multumesc. Si in cat timp am actele in mana? Actele ptr un SRL ... (vezi toată discuția)