avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neprezentare la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neprezentare la divort

Buna ziua ,

Ce se poate intampla in cazul in care esti citat pt divort si nu te prezinti ?
Sau de fiecare data cand este o infatisare nu te prezinti , se amana ?
Se poate obtine o decizie judecatoreasca in lipsa unuia dintre parinti , in cazul custodiei unui minor ? Adica daca tatal nu se prezinta la divort , copilul poate fi incredintat mamei automat ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:22, 21 Martie 2017
Răspunsul este afirmativ.
Se finalizează divorțul și mama va câștiga.
Dar cum se poate prelungi un proces de divort , in functie de ce anume se poate amana o dicizie judecatoreasca ?
Dacă vreți sa o lungimi angajați avocat și sa îl plătiți separat și pentru amânări.
Fiecare avocat gândește în felul lui.

De ce vreți sa amânați?
ca sa aman hotararea judecatoreasca , adica sa nu se pronunte divortul.
Daca nu -mi angajez avocat , primesc unul din oficiu , platit de mine ?

Alte discuții în legătură

Divort gogol gogol Buna seara, Ce se poate intampla daca nu ma prezint la un proces de divort, fiind in calitate de reclamant? Se amana sau se solutioneaza in lipsa mea? ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces in timpul divortului Bobocea Laurențiu Bobocea Laurențiu Bună ziua! Mama mea vrea să divorțeze de tatăl meu dar în următoarele luni va fi nevoită să plece în străinătate și să-i lase pe cei doi ... (vezi toată discuția)
Stabilire cu minor in alta tara daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , sunt divortata din septembrie 2010 , am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata definitiv prin hotarare judecatoreasca , iar tatal are ... (vezi toată discuția)