avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilete de călătorie pentru persoane cu handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilete de călătorie pentru persoane cu handicap gresite

Dacă s-au greșit seriile biletelor pe adeverinta și am fost suprataxati în tren cine decontează??
Cel mai recent răspuns: Adriana Moisa , utilizator 06:41, 21 Martie 2017
In speta, emitentul acelei adeverinte trebuie sa raspunda pentru greseala efectuata.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala inutila dmmagda dmmagda Buna ziua! Mama a facut o procura notariala pentru o nepoata in vederea folosirii biletelor cfr gratuite obtinute prin legea 189/2000. La prima calatorie cu ... (vezi toată discuția)
Urgent - contestare contraventie si pagube civile cfr pentru bilet dserban dserban Buna ziua! Am calatorit cu trenul urcand de la o statie fara casa de bilete cu copiii mei care aveau bilet (dus-intors). M-am urcat si l-am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin completat eronat va rog raspuns ffff urgent lilyanna lilyanna am primit de la un client un bilet la ordin necomplatat, decat semnat. din greseala am inversat emitentul cu contul meu, iar la beneficiar am scris contul ... (vezi toată discuția)