avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit Prima Casa

Buna ziua,

Ma numesc Ghenu Alexandru Gabriel si in urma cu cateva luni am divortat de sotia mea cu care am cumaparat un apartament prin programul Prima Casa. Dupa divort a ramas ea cu creditul fiind eligibila in fata bancii, intrebarea mea este daca pot accesa programul Prima Casa dupa ce am iesit din credit asta daca l-am mai accesat.

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: razvan_barbu , utilizator 16:29, 20 Martie 2017
Esti trecut cumva ca si codebitor in contractul cu banca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitate prima casa 2016 mbanetti mbanetti In 2014 am contractat impreuna cu sotia un Credit ipotecar Prima Casa VI, eu fiind titularul acestui credit. In 2015 am divortat si acum am dori sa facem ... (vezi toată discuția)
Divort si rate bancare danielstancu_70 danielstancu_70 am investit in doua locuinte ale socrilor mei si vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez investitiile dupa divort daca nu am acte? si inca ceva eu si sotia mea ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau a doua casa danieldima66 danieldima66 Buna ziua, am cumparat acum 5 ani un apartament cu sotia prin programul prima casa. Intre timp a aparut divortul si voi face partajul la banca in favoarea ei ... (vezi toată discuția)