avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei firme S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei firme S.R.L

Buna ziua
As dori sa infiintez o firma S.R.L si as dori sa stiu daca o pot face pe mine din moment ce am dosar penal pentru conducere fara permis ?
Ma afecteaza cu ceva daca nu am cazierul curat?
Mentionez ca am fost judecat pentru conducerea faravpermis iar solutia instantei a fost ca pe perioada a 2 ani sa fiu supravegheat .
Ma puteti ajuta va rog?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marystanga , utilizator 18:11, 20 Martie 2017
Nu are nici o legatura firma cu cazierul judiciar pentru aceasta fapta . Puteti infiinta un SRL.
Ok va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu ... Leonte123 Leonte123 Buna seara Am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu un sfat sau părere In 2018 mi a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)
Alcolemie la volan 0.76 mg/l in aerul expirat Adryana18 Adryana18 Buna ziua, In anul 2016 sotul meu a fost oprit de politie, conducand sub influenta alcoolului, de atunci are permisul retinut, a platit recalcularea ... (vezi toată discuția)