avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei firme S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei firme S.R.L

Buna ziua
As dori sa infiintez o firma S.R.L si as dori sa stiu daca o pot face pe mine din moment ce am dosar penal pentru conducere fara permis ?
Ma afecteaza cu ceva daca nu am cazierul curat?
Mentionez ca am fost judecat pentru conducerea faravpermis iar solutia instantei a fost ca pe perioada a 2 ani sa fiu supravegheat .
Ma puteti ajuta va rog?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marystanga , utilizator 18:11, 20 Martie 2017
Nu are nici o legatura firma cu cazierul judiciar pentru aceasta fapta . Puteti infiinta un SRL.
Ok va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu ... Leonte123 Leonte123 Buna seara Am o întrebare ...poate ma poate ajuta cineva cu un sfat sau părere In 2018 mi a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)
Alcolemie la volan 0.76 mg/l in aerul expirat Adryana18 Adryana18 Buna ziua, In anul 2016 sotul meu a fost oprit de politie, conducand sub influenta alcoolului, de atunci are permisul retinut, a platit recalcularea ... (vezi toată discuția)