avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere insulta si calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere insulta si calomnie

Buna ziua, de curand am avut o discutiecu un fost angajator care m.a acuzat de niste fapte pe care nu le poate dovedi, m.a ameninta ca sotia sa lucreaza in justitie si m.a insultat, atat la telefon cat si prin mesaje, ultima data amenintarea s.a petrecut chiar in casa mea. Ce pot face in acest sens? Ii pot face o plangere pentru insulta si calomnie? Am vreo sansa de castig? Ce altceva ma svatuiti sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 20:06, 24 Martie 2017
Daca ati lucrat fara carte de munca (contract)...faceti o sesizare la ITM. Ce fac ei? Il amendeaza, in urma unei cercetari.
Are obligatia inregistrarii CIM (contract individual de munca) si inmanarea unui exemplar catre dv. inainte de inceperea efectiva a acestuia.
Cred ca a incercat o intimidare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare juridica a faptei- termen depunere plangere? Marctm Marctm Buna ziua, Intr-o dimineata la servici am fost jignit de mai multe ori de un coleg pe care l-am iertat, insa e o persoana care continua sa-mi faca probleme, ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios teo2304 teo2304 Buna ziua, mi s- a facut plangere penala pentru insulta prin telefon, mai concret ne-am certat prin telefon... replicile fiind reciproce... Persoana ... (vezi toată discuția)
Calomnie dsds dsds Buna ziua! Am primit recent un telefon in care mi se spunea ca o sa fiu actionat in judecata deoarece am facut declaratii calomnioase pe un forum de internet! ... (vezi toată discuția)