avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de credit

Buna seara
Daca am contract de credit cu o banca si aceasta nu a inregistrat contractul de credit la biroul de credit dar ma suna constant si ma ameninta cu raportarea la biroul de credit pentru intarzieri la plata, ce masuri legale pot intreprinde impotriva dumnealor? Pot sa ii raportez la Anaf, biroul de credit? Doresc sa stiu ce masuri legale pot lua impotriva dumnealor si eventual poate pot obtine si avantaje pentru mine, ma refer la o suspendare a contractului de credit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cod1958 , utilizator 17:27, 22 Martie 2017
Puteti sa va enervati suficient de tare sa reziliati contractul pt ca va streseaza , le dati toti banii datorati inapoi si gata, ati terminat cu ei.
Dar daca nu aveti banii, sunteti si in intarziere cu plata, rabdati si ii suportati ca dvs sunteti in culpa. Puteti sa nu le mai raspundeti la telefon, asta e tot ce puteti face.
Eu zic sa va bucurati ca n v au raportat pentru ca,au acest drept daca depasiti termenul de plata a ratei cu 24 de ore .Pentru hartuire puteti sa i chemati in Instanta dar n o sa beneficiati de foloase doar v a primi banca o sanctiune.Eu va recomand sa nu mai ridicati telefonul cind suna sau inchideti de raportat oricum precis v au raportat pentru ca asa s fixate programele in calculator verificati la banca de riscuri,pe mine m au raportat pentru 36 de lei,rata nu era bine calculata dar nici eu din 27000 nu le am mai dat niciun leu si mi s a prescris datoria asa ca le am tras o! Sunt niste porci ,camatari cu acte in regula,cu tupeu ,sunt mai rai ca hingherii sa dea D zeu sa ia mii de tepe toate bancile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la banci- imposibilitate plata mamana mamana Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de o datorie la o banca .Cu ceva timp in urma am facut un imprumut de 45oo lei,la o banca .Am platit ... (vezi toată discuția)
Raiffeisen ma hartuieste Costica33 Costica33 Am dat la incheierea unui contract cu banca Raiffeisen numarul meu de telefon mobil. Acum , de fiecare data cand intarzii sa platesc rata ma termina cu ... (vezi toată discuția)
Inscris la biroul de credit, inexistent in alta baza de date. BogdanBunea BogdanBunea Buna ziua, Am si eu o problema si sper din tot sufletul sa ma puteti indruma. Acum cca 5 ani de zile, am facut un credit de consum prin magazinul DOMO, ... (vezi toată discuția)