Buna seara
Daca am contract de credit cu o banca si aceasta nu a inregistrat contractul de credit la biroul de credit dar ma suna constant si ma ameninta cu raportarea la biroul de credit pentru intarzieri la plata, ce masuri legale pot intreprinde impotriva dumnealor? Pot sa ii raportez la Anaf, biroul de credit? Doresc sa stiu ce masuri legale pot lua impotriva dumnealor si eventual poate pot obtine si avantaje pentru mine, ma refer la o suspendare a contractului de credit. Va multumesc.
Puteti sa va enervati suficient de tare sa reziliati contractul pt ca va streseaza , le dati toti banii datorati inapoi si gata, ati terminat cu ei.
Dar daca nu aveti banii, sunteti si in intarziere cu plata, rabdati si ii suportati ca dvs sunteti in culpa. Puteti sa nu le mai raspundeti la telefon, asta e tot ce puteti face.
Eu zic sa va bucurati ca n v au raportat pentru ca,au acest drept daca depasiti termenul de plata a ratei cu 24 de ore .Pentru hartuire puteti sa i chemati in Instanta dar n o sa beneficiati de foloase doar v a primi banca o sanctiune.Eu va recomand sa nu mai ridicati telefonul cind suna sau inchideti de raportat oricum precis v au raportat pentru ca asa s fixate programele in calculator verificati la banca de riscuri,pe mine m au raportat pentru 36 de lei,rata nu era bine calculata dar nici eu din 27000 nu le am mai dat niciun leu si mi s a prescris datoria asa ca le am tras o! Sunt niste porci ,camatari cu acte in regula,cu tupeu ,sunt mai rai ca hingherii sa dea D zeu sa ia mii de tepe toate bancile.