avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la banci- imposibilitate plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la banci- imposibilitate plata

Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de o datorie la o banca .Cu ceva timp in urma am facut un imprumut de 45oo lei,la o banca .Am platit 2ani ,dupa care ramanand fara servici nu am putut sa -mi mai achit ratele,De curand m-au sunat de la cei ce se ocupa cu recuperarile,o persoana si am stabilit sa reiau ratele cu o suma de 5o lei lunar,dar pentru ca am avut niste probleme de sanatate si nu am dispus de aceasta suma ,nu am putut sa ma achit de intelegere,Insa acum am achitat datoria ,,2oo lei",constituind restanta pe 4 luni,asa cum a fost intelegerea.Poblema care o am acum este ca persoana care m-a contactat si cu care am facut intelegerea respectiva ,ma streseaza,ma hartuieste cu telefoanele ,ca sa achit mai mult fata de cum am facut intelegerea.Intrebarea mea este ,daca este corect ,daca are acest drept,(de a ma agasa si a ma forta sa dau mai multi bani fata de cum am stabilit.Mentionez faptul ca nu am de unde sa dau mai mult pentru ca sunt o simpla menajera ,fara carte de munca si fara a lucre zi de zi .Lucrez 2 zile pe saptamana si iau 12o lei .Va rog sa ma lamuriti si sa ma invatati ce trebuie sa fac ,pentru ca sunt amenintata ca imi trimite dosar in instanta ,la biroul de fraude ,iar eu nu vreau sa se ajunga la asa ceva
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 08:46, 14 Iulie 2013
Bunuri de valoare in proprietate aveti ?Venituri oficiale aveti ?
Nu nu am bunuri de valoare ,nu am alte venituri,nu am nici casa ,nici pamant.Intr-un cuvant nu am bunuri sau venituri oficiale.Pe mine ma intereseaza daca are dreptul sa ma terorizeze ,sa ma hartuiasca cu telefoanele si cu amenintarile telefonice.Pentru ca stiu ca trebuie sa-mi platesc datoriile,dar mai mult decat am stabilit de comun acord ,nu am.
Da, au dreptul sa va sune, insa e dreptul dvs sa inchideti sau sa nu raspundeti la nr pe care nu le cunoasteti sau nr private.
Ganditi-va la cel care va suna ca e un angajat ca si dvs, insa platit mai bine tocmai pt asta.. sa sterseze datornicii pana cedeaza nervos si platesc.
Platiti cat aveti ca mai mult n-aveti de unde si nu-l mai luati in seama, n-are nimeni ce sa va faca.



Va trebui sa faceti rost de bani sa incepeti sa platiti, altfel veti fi terorizata cu telefoanele si amenintarile. Firmele astea de recuperare sunt tot un fel de camatari numai ca folosesc cai legale (nu stiu cat de morale) pentru intimidarea datornicilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o societate de recuperari creante Godycy Godycy am avut un credit bancar la [BANCA], la sfarsitul anului 2005 am antarziat cu rata deoarece trebuia sa ma deplasez an localiatea Lugoj pentru a deschide un nou ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa scap de santajul camatarilor! claudia2503 claudia2503 Buna dimineata. Ajutati-ma, va rog, sunt disperata! In urma cu un an am luat cu imprumut de la o colega suma de 5000 lei. Insa aceasta a facut contract ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante rossydobre@yahoo.com rossydobre@yahoo.com Am contactat un credit de 300 lim lei, in august 2007 la BRD, din care eu am 200 mil iar restul de 100 mil lei am girat pe cineva cu angajament de plata la ... (vezi toată discuția)