avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura in euro si plata scolarizare. se poate?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura in euro si plata scolarizare. se poate?

Buna !
Am si eu 2 probleme.
1. Am fost luna aceasta in excursie in alta tara. Agentia cu care am plecat, mi-a facturat serviciile turistice prestate in euro. Pot introduce factura la mine in contabilitate daca este in euro?
2. Am platit fiului meu scolarizarea (prima rata a masteratului) de pe firma unde eu sunt administrator, iar el este angajat. Pe ordinul de plata. in campul "referinte" am scris numele lui si cnp-ul. Am inteles de la contabila mea ca se poate plati de pe firma, dar pentru siguranta mea sufleteasca va intreb si pe d-voastra. Trebuie sa faca un contract firma mea cu copilul meu tinand cont ca am platit servicii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CRISTIANA GANEA , Consilier juridic 12:43, 16 Septembrie 2009
Buna ziua.
Cel mai bine ar fi sa va raspunda un contabil dar din cunostintele mele stiu ca puteti introduce in contabilitate si excursia dar si taxa de scolarizare, avand in vedere faptul ca fiul dumneavoastra este angajatul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face masterat pe cheltuiala firmei? 2AS 2AS Daca administratorul-asociat al unei microintreprinderi prestatoare de servicii (platitoare de impozit pe venit si neplatitoare de TVA) s-a inscris la masterat ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Adela M Adela M Buna ziua! Contractul pentru un pachet de servicii turistice a fost incheiat initial de catre conducatorul de grup ca titular al contractului, in val de 350 ... (vezi toată discuția)
Somatie europeana ilenuca ilenuca Am primit de curand o somatie de plata europeana pt suma de 9240 euro.Anul trecut am cumparat un cap de tir in lesing pe firma unei cunostinte deoarece la acea ... (vezi toată discuția)