avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie loc de munca

Buna ziua. Daca imi dau demisia de la locul de munca actual, au dreptul de a imi opri bani pe care firma i-a achitat pentru talonul si autorizatia de stivuitorist? Mentionez ca nu am semnat nici un act. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: DaNyelito90 , utilizator 09:27, 22 Martie 2017
Daca nu ati semnat un act aditional sau un contract de formare profesionala in acest sens, firma nu va poate opri niciun ban.
Chiar daca vi se retine o anumita suma de bani, o puteti recupera printr-o actiune in instanta impotriva angajatorului.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. daca un angajat a urmat cursul de stivuitorist platit ... Adelabacali Adelabacali Buna seara. Daca un angajat a urmat cursul de stivuitorist platit de firma si dupa 2 luni a demisionat ,angajatorul poate sa ii retina certificatul de ... (vezi toată discuția)
Demisie și recuperare cheltuieli formare profesionala Laura3180 Laura3180 In cazul demisiei as vrea sa știu in ce măsura firma poate recupera cheltuielile de formare profesionala având un act adițional semnat dar in condițiile ... (vezi toată discuția)
Demisie ovinew ovinew Pe data de 7 aprilie anul curent am demisionat din postul pe care il detineam - specialist vanzari. Preavizul a incetat pe data de 22, adica ieri. Angajatorul ... (vezi toată discuția)