avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contract vanzare cumparare in procedura de lichidare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contract vanzare cumparare in procedura de lichidare bunuri - faliment

este obligatorie obtinerea certificatului fiscal de catre lichidator pt.vanzare bunuri?

Alte discuții în legătură

Vanzare spatiu comercial,srl in dizlovare ancaalina ancaalina Buna seara, am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto de la societate aflata in insolventa (lichidator desemnat prin hotarare judecatoreasca). di eGO di eGO Am achizitionat un autoturism de la o societate aflata in insolventa (s-a desemnat deja un lichidator prin hotarare judecatoreasca). Doresc sa o transcriu si ... (vezi toată discuția)
Certificat de rol fiscal- urgent va rog ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. -Lichidatorul mi-a zis ca certificatul de rol fiscal de la primarie (pentru radierea firmei) poate fi inlocuit cu o adresa obtinuta de la finante. ... (vezi toată discuția)