avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Imobilul detinut pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Imobilul detinut pe PFA

Buna ziua, detin un PFA prin intermediul caruia am achizitionat mai demult un spatiu imobiliar. Intre timp m-am mutat din Romania si doresc inchiderea PFA ului. Ce trebuie sa se intample cu spatiul imobiliar?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Szegedi , utilizator 16:24, 3 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
@Zaharia Silvia va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Buna ziua, sunt si eu in aceasta situatie, oare ce documentel trebuie sa obtin de la ORC cu privire la trecerea imobilului in patrimoniul personal? Este suficient daca depun la cadastru Certificatul de radiere PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Hotarire de lichidare a societatii miliuta miliuta Buna ziua .Va rog cine imi poate da o informatie la obiect despre urmatoarea situatie ?Am avut un SRL si acesta a fost lichidata acum 5 ani .Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am radiat i.i. dar mașina nu a fost trecută pe persoană fizică. cum să procedez? sunt plimbat între instituții și nu primesc un răspuns concret neacsu.alecs neacsu.alecs In primavara anului 2017 am radiat ii-ul pe care il detineam. din pacate masina ce era achizitionata pe aceasta intreprindere individuala nu a fost trecuta pe ... (vezi toată discuția)