avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inacasari taxe de catre o asociatie pentru organizarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inacasari taxe de catre o asociatie pentru organizarea unui turneu

Buna seara, avem o asociatie sportiva care organizeza un turneu de tenis la care concurentii platesc o taxa de participare.
Nu stiu daca legal putem incasa acesta taxa sau serviciul va trebui facut de alta entitate (srl de exemplu).
Putem incasa taxele ca donatie ? Este vorba de 150 lei/persoana.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:40, 22 Martie 2017
Aceasta activitate se considera a fi activitate de natura economica si se dau chitante pentru fiecare suma de bani incasata de la beneficiari, pe care le inregistrati in registrul de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce scrii pe chitanta?"taxa curs de..",taxa contributie,sau sponsorizare"? bulgaras10 bulgaras10 daca sportivii dintro asociatie,nu sunt membri,ce poti scrie pe chitanta atunci cand incasezi ca sa fie ok?\\"taxa curs de..\\",taxa contributie,sau ... (vezi toată discuția)
Folosire casa de marcat Tinutza1 Tinutza1 Buna seara! Suntem o asociatie sportivă( baschet,tenis,fotbal)si ,de curand, am achizitionat si înregistrat la anaf o casa de marcat! Avem o ... (vezi toată discuția)
Club / asociatie sportiva sau srl ? tibix02 tibix02 Buna ziua, vreau sa infiintez un Club sportiv care sa aibe ca si activitate mai multe sporturi: Inot, tenis de camp si schi. in lege, ce am gasit si ce am ... (vezi toată discuția)