avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Folosire casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Folosire casa de marcat

Buna seara!
Suntem o asociatie sportivă( baschet,tenis,fotbal)si ,de curand, am achizitionat si înregistrat la anaf o casa de marcat!
Avem o problema,deoarece nu ne poate lămuri nimeni ,cum se procedeaza( am intrebat un expert contabil ,precum si la anaf)! Unii spun ca trebuie tastata casa de marcat la fiecare sfarsit de zi,pe *0*,iar altii spun ca se tastează doar atunci când se fac incasari din prestări servicii si se face un total la sfarsit de luna!Fiindca seara este frig,noi nu am mai avut incasari cam de 4 saptamani!Dar chitantierul si facturierul se mai folosesc(pt.sponsorizari)?
Ar fi minunat daca ne.ar putea *lumina*cineva,va rugam tare mult!
Mulțumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tinutza1 , utilizator 08:41, 20 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se scoate raportul z la sfarsit de zi doar atunci cand in acea zi ati dat bonuri Altfel nu. Acel raport z il trecet in registrul de casa. Nu folositi casa de macat decat pentru activitatile considerate activitati economice pentru acea asociatie. Colectarea de sponorizari o faceti cu chitanta.
Multumesc,tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Casa de marcat mobila srl ContSters449493 ContSters449493 Bună seara! Sunt la inceput de drum cu un SRL. Și am multe nelămuriri. Daca are cineva amabilitatea să îmi clarifice următoarele nelămuriri, vă ... (vezi toată discuția)
Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)