avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare Amenda Circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare Amenda Circulatie

Buna seara,

Am primit o suspendare de 30 zile a permisului auto pe care am contestato in instanta deoarece agentul constatator ai indicat eronat locul faptei in P.V. ( infractiunea a avut loc pe bld iuliu maniu in dreptul strazii Politehnicii, agentul a notat in pv intersectia bld iuliu maniu cu strada Arinii Dornei), desi consider ca este un motiv intemeiat pe a fi declarata nulitatea pv-ului , nu am scos un certificat de grefa in momentul in care am depus contestatia si nu am recuperat permisul de la politia rutiera , dar o sa ma duc sa-mi recuperez permisul conform dovezi primite de ag. constatator la expirarea suspendarii de 30 zile , mai sunt oblicat in caz ca nu se anuleaza pv-ul sa predau permisul pentru 30 de zile ??
Cel mai recent răspuns: antonyc , utilizator 20:48, 28 Martie 2017
Da, veti fi obligat daca pierdeti procesul.
Incercati sa il castigati.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda circulatie antonyc antonyc Buna seara , In data de 16.02.2017 am trecut pe culoarea rosu al semaforului de pe Bld Iuliu Maniu in dreptul strazii politehnicii ( imediat dupa benzinaria ... (vezi toată discuția)
Nr inmatriculare completat gresit pe pv wxywxywxy wxywxywxy am si eu nevoie de sfatul vostru,vinei pe 29,05,2009 veneam pe Iuliu Maniu dinspre Apaca catre Cotroceni si la intersectia cu Bdul Geniului erau 2 garcea care ... (vezi toată discuția)
Permis retinut - neacordare prioritate trecere de pietoni guitarplayer guitarplayer Pe data de 3.3.2011 ma deplasam dinspre CORA LUJERULUI spre COTROCENI pe bulevardul Iuliu Maniu. Ajung la trecere de pietoni semnalizata, aflat pe banda de la ... (vezi toată discuția)