Ulterior achizitionarii unui apartament in locatia respectiva se afla inregistrata o firma (ca punct de lucru). Am cumparat apartamentul si am convenit cu fostul proprietar, care era si administratorul firmei, la un contract de comodat cu titlu gratuit, pentru ca nu dorea sa schimbe adresa de corespondenta a punctului de lucru. la randul meu acum doresc sa vand apartamentul. Banuiesc ca in cazul ca se schimba proprietarul, contractul de comodat incheiat de mine devine nul de drept, deoarece imi pierd calitatea de proprietar al spatiului respectiv. Mai trebuie sa fac ceva? (pe cel cu firma l-am anuntat despre intentia mea de a vinde).
De principiu el poate inceta daca se vinde imobilul. Asta in cazul in care exista o prevedere expresa in acest sens. Daca nu se specifica un astfel de caz de incetare inseamna ca noul proprietar va trebui sa respecte acest contract atat timp cat este in vigoare.
In niciun caz contractul nu va deveni nul pt ca dvs vindeti imobilul.
Contract
cipriang4s
Subiect: contract de inchiriere
buna ziua ! am inchiriat un apartament in 2008 pe o perioada de un an cu contract de inchiriere prin administratia ... (vezi toată discuția)