avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... depozitare gunoaie pe spatiu privat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

depozitare gunoaie pe spatiu privat

Detinem o proprietate unde nu locuieste nimeni si care aste neingrijita intrucat urmeaza sa fie demolata. De cand nu mai locuieste nimeniacolo am inceput sa gasim gunoaiearuncate in curte care cresc pe zi ce trece, iar Politia Locala ne-a sanctionat si continua sa o faca. Va rog sa-mi spuneti carei institutii trebuie sa ne adresam pentru ca aceasta sa ia masurile necesare astfel incat aceasta situatie sa inceteze si in baza carei legi sau norma juridica (daca exista) avem dreptul sa ni se rezolve aceasta situatie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:29, 22 Martie 2017
Iulianistor a scris:

am inceput sa gasim gunoaiearuncate in curte care cresc pe zi ce trece, iar Politia Locala ne-a sanctionat si continua sa o faca

Conform dispozitii in vigoare rice proprietar detine obligatia legala sa imprejmuiasca proprietatea pe care o detine
Desfasurati demersuri pentru ingradire,imprejmuire proprietate,tertii nu vor mai avea acces ,nu se vor mai depozita reziduuri si politia nu va mai aplica amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care este articolul de lege care obliga proprietarul ... doru.nicolae61@gmail.com doru.nicolae61@gmail.com Buna ziua, care este articolul de lege care obliga proprietarul sa isi ingradeasca terenul si care este consecinta in cazul in care terenul nu este imprejmuit? ... (vezi toată discuția)
Patrundere fara drept intr-o proprietate - infractiunea savarsita desprelegi desprelegi In cazul in care cineva intra pe o proprietate, adica intra pe terenul aferent constructiei se considera CE FEL DE INFRACTIUNE ? Mentionez ca terenul nu ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard CristiTudor CristiTudor Buna ziua. As avea o intrebare referitoare la imprejmuirea unui teren. Parintii mei detin o proprietate la munte, intabulata cu CF dar netrasata in Etera, ... (vezi toată discuția)