avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai are indemnizatie sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai are indemnizatie sau nu?

Daca o persoana are indemnizatie de insotitor, iar persona cu handicap de care are grija este internata intr-un camin-spital, mai beneficiaza de pensie de insotitor? Dar daca nu ajunge pensia de boala a persoanei cu handicap pentru plata caminului-spital?

Alte discuții în legătură

De ce i s-a sistat plata indemnizatiei de handicap? cire35 cire35 Buna dimineata.un unchi e nascut in data de 12.06.1937. iar in anul 1992 a benificiat de pensie de batranete .in anul 1997 a avut un accident grav in urma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap pavady pavady as dori sa stiu daca o persoana cu handicap (boala alzheimer) care primeste pe langa pensia de handicap si indemnizatie de insotitor, in momentul in care este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de boala si indemnizatie de insotitor vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! tatalui meu i s-a stabilit un grad de handicap 2 cu insotitor. el este inca in campul muncii. va rog sa-mi spuneti ce drepturi are. poate lua ... (vezi toată discuția)