avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia complementara

Sora mea are doi copiii si trăiesc impreuna în casa părinților nostrii iar tatal copiilor locuieste la părinții lui ,dar impreuna se ocupa de cresterea minorilor. Sora mea a depus dosarul pentru alocatia complementara dar nu s-a aprobat pe motiv ca nu locuiesc împreună parintii minorilor ce sfat pot primi ?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori hotnog_ionut hotnog_ionut buna ziua. as dori sa stiu daca in cazul unui divort avand 2 minori unul de 2 ani si celalalt de 7 luni, sotii locuiesc in apartamentul parintilor sotului, ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala maddutzyka maddutzyka Buna seara.Timp de 1 an si 10 luni cat are acum baiatul meu am beneficiat de alocatie monoparentala.Acum mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de alocatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce sanse am sa pot castiga custodia copiilor in instanta, ... Charlize87 Charlize87 Buna ziua. Ce sanse am sa pot castiga custodia copiilor in instanta, in conditiile in care eu lucrez in U.K iar copiii sunt in Romania?. Specific ca ei nu ... (vezi toată discuția)