avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntare mandat administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntare mandat administrator

Sunt numita administrator pe perioada nelimitata intr-un SRL. Am incheiat cu societatea un contract de management tot pe perioada nelimitata. Doresc sa renunt la mandatul de administrator din motive personale dar in actul constitutiv nu sunt prevazute expres cazurile de incetare a mandatului. Cum as putea sa renunt la mandat si daca exista un termen prevazut de lege pentru instiintarea asociatilor despre renuntarea la mandat.
Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:39, 16 Septembrie 2009
Putei renunta prin denuntare unilaterala a contractului facuta asociatilor sau asociatului unic al societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator Booksy Booksy Sotul meu este angajat la o firma cu contract de munca in functia de director general si apare si in actul constitutiv ca administrator. El vrea sa plece din ... (vezi toată discuția)
Administrator cabinet de medicina de familie VeroRAM VeroRAM Buna Seara Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi legate de calitatea de administrator intr-un cabinet de medicina de familie (S.R.L.) . O prietena ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Sunt numit Administrator societate comerciala in actul constitutiv al unei firme, si am si contract de munca pe acelasi post. Daca doresc sa ... (vezi toată discuția)