buna ziua! sunt in demersuri pt a infiinta o firma. astept sa imi iasa actul constitutiv de la onrc. acolo am declarat sediul social intr-un loc, dar intre timp am gasit un alt loc pt sediul social mai convenabil pt mine. nu am inca nici un contract de comodat. cum pot sa modific actul constitutiv? multumesc!
se face o hotarare a adunarii generale a asociatilor daca sunt 2 sau mai multi, daca este un singur asociat acest document se numeste decizie a asociatului unic prin care hotarati/decideti ca se schimba sediul la noua adresa.se face act constitutiv actualizat in care specificati noua adresa pentru sediu. odata cu acestea se depune la rc o cerere de mentiuni, o declaratie model 3, noul contract, cerere catre anaf privind schimbarea sediului, cui in original si certificatul constatator pentru sediu in original. veti plati un taarif pentru publicarea in m.of. a hotararii/deciziei de pana in 200 lei in functie de cate caractere are hot . decizia.
Mutare sediu social
rbtm
Daca doresc sa mut firma (sediu, depozit, spatiu de prezentare) intr-un sat apartinand aceluiasi judet in care se afla in prezent sediul, ce trebuie sa fac? De ... (vezi toată discuția)