avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cass si din chirie si din salariu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cass si din chirie si din salariu?

Daca imi este retinut cass din salariu ,in cazul in care inchiriez un imobil va trebui sa platesc cass si pentru veniturile din inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Emil.soptea , utilizator 17:51, 22 Martie 2017
Orice venit declarat la ANAF este impozitat cu 5.5 la suta sanatate si 16 la suta impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din chirii aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Vreau sa inchiriez apartamentul unei societati cu 600ron/luna,stiu ca trebuie sa il declar la administratie, trebuie sa platesc impozit si ... (vezi toată discuția)
Impozit si cass la inchiriere imobil liliana_78 liliana_78 Buna seara,sunt pers.fizica angajata si vreau sa inchiriez tot unei pers.fizice careia ii poate deconta serviciul chiria(max.650lei/luna)un imobil,ce taxe am ... (vezi toată discuția)
Impozit si cass pentru apartament inchiriat claudia.mizar claudia.mizar Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza impozitul si CASS pentru inchirierea unui apartament. Ar fi vorba de 900 ron declarati, considerat venit brut. Cat ... (vezi toată discuția)