avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicare spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicare spor de vechime

ex. Incadrat la 01.02.2010, la 01.02.2013 implineste 3 ani vechime in munca, sporul de vechime se acorda cu luna februarie sau martie?
Cel mai recent răspuns: elisa_2000 , utilizator 08:25, 23 Martie 2017
In practica intalnita, sporul se plăteşte cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-a împlinit vechimea în muncă.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cunosc ce spune legea, e vorba de interpretare, daca este incadrat pe data de 1, in speta de fata va primi sporul de vechime incepand cu luna februarie sau cu luna martie?
Daca este incadrat dupa data de 2 zicem februarie va intra le vechime in luna martie, dar daca este incadrat pe data de 1 va intra tot in martie sau in februarie?
Tot in martie , va primi.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime violeta2204 violeta2204 Avand in vedere ca pe 11 februarie am implinit 5 ani vechime, incepand cu ce luna am dreptul la 10% spor vechime? Februarie sau martie? (vezi toată discuția)
Spor vechime cristinasergiu cristinasergiu Buna ziua,se poate sa-mi raspundeti si mie cum se acorda sporul de vechime in cazul unui salariat care implineste 3 ani de vechime in cursul lunii? spre ex ... (vezi toată discuția)
Spor vechime divele divele Daca un salariat este in concediu medical in luna IUNIE si in aceasta luna implineste conditiile ptr. acordarea sporului ptr. vechime in munca, i se poate ... (vezi toată discuția)