avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit mașină
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit mașină

La transferul unui dosar privind impozitul pe un autoturism intre primarii este normal ca sa se plătească impozitul de 2 ori si in localitatea unde a fost pana acum si in cea de transfer ? Menționez ca au fost 4 ani .
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:37, 23 Martie 2017
Nu este normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)
Impozit masina vfs vfs Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Copilul meu,major, si-a cumparat o masina in timp ce locuia cu familia sa in casa parinteasca(cu ... (vezi toată discuția)
Transfer impozit auto alexandra_draghici24 alexandra_draghici24 Buna ziua sotul si-a schimbat buletinul in 2.03.2011 adresa fiind la rural el pana in 2012 inclusiv a platit impozitul auto in Brasov in mediu urban,am cerut ... (vezi toată discuția)