avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum trebuie sa procedez ca sa obtin un document dupa o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum trebuie sa procedez ca sa obtin un document dupa o sentinta data

Buna seara !
...am primit de la taxe si impozite(fisc) o notificare care zice sa dau un raspuns in termen de 5 zile cu privire la situatia unor amenzi.
amenzile au fost pentru roviniete (mai multe in aceeasi zi dar si in zile diferite).
Eu am facut contestatie si s-au judecat. (la unele am primit raspuns favorabil la altele nu....zic am primit fiinca am urmarit situatia dosarelor pe internet pe site.)
Deci eu sunt in litigiu cu fiscul ca sa zic asa....si tot ei imi cer in curs de 5 zile sa le dau un raspuns cu privire la situatie.

Intrebarea mea este ....ce trebuie sa fac sau cum ....sa obtin o adresa de la judecatorie cu raspunsul final.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeus , utilizator 20:37, 27 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns !
S-au solutionat dosarele....s-au dat decizii (definitive cred...ca nu a mai facut nimeni recurs in termen de 15 zile)....iar acum trebuie sa merg personal la fiecare judecatorie unde s-a judecat fiecare dosar.
Eu am depus toate actele la judecatoria Medgidia jud CT si s-au declarat incompetenti si au trimis dosarele la alte judecatorii ...de la Cornetu de la Deva, Fetesti etc.
Eu acum trebuie sa ma duc la fiecare judecatorie in parte sa fac o copie legalizata dupa decizii (pt ca aceste decizii nu au fost trimise acasa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare executare silita ci-ci ci-ci Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitoare la urmatoarea speta: In anul 2012 am primit o instiintare ca in luna aprilie 2012 mi ... (vezi toată discuția)
Incuvintare executare silita saly30 saly30 buna ziua am depus o cerere de incuvintare executare la cornetu imobilul care trebuie executat se afla in ilfov ,debitoarea are domicililul in ... (vezi toată discuția)
Contraventie lipsa rovinieta, amenda 10% trezorerie 90% drdp ContSters250815 ContSters250815 Buna ziua, am primit pe data de 26.04.2011 proces-verbal intocmit pe data de 10.04.2011 in care am fost inregistrat pe buna dreptate circuland fara ... (vezi toată discuția)