avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună!Am primit o înștiințare de eExecutare silită. Am avut un credit la banca , am avut asigurare pe credit și mi-a trimis executare asigurarea. Timp de 6-7 ani nu am fost contactată deloc nici telefonic nici poștal. Întrebarea mea e dacă am vreo șansă să îi câștig în instanță. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Andalee , utilizator 23:10, 22 Martie 2017
este necesar să specificați când ați achitat ultima data rata? să înțelegem că au trecut 6-7 ani de când nu ați achitat? dacă da, atunci creanța pentru care ați fost executată este rescrisă.
probabil voiati sa spuneti "prescrisa"? de aceasi problema ma izbesc si eu...(calea de atac..instanta judecatoreasca, invocarea prescriptiei ? )
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2017
jhonysmith, utilizator
Din luna mai 2008. Pe tot parcursul anilor nu am fost contactată de dânșii deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita degetel1 degetel1 Executare silita Groupama asigurari Buna ziua In 2008 am luat un credit cu buletinul la care am platit 1 an si cateva luni dupa care nu am mai reusit sa-l ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriptie datorie doraly10 doraly10 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.Am un credit luat la Cec in 2008.Perioada de rambursare era pe 10 ani, 2008-2018 .Am platit o perioada, ... (vezi toată discuția)