avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

daca in anul 2006 am incheiat un contract cu un IFN, ulterior acesta a vandut creantele unei firme de recuperare, iar azi 22.03.2017 am primit instintare de la BEJ. care este termenul de depunere a contestatiei la executare si daca a intrat in vigoare termenul de prescriptie? multumesc!
Cel mai recent răspuns: jhonysmith , utilizator 21:03, 23 Martie 2017
Termenul in care puteti face contestatie la executare e 15 zile de la primirea somatiei de la BEJ.Contractul pe ce perioada s-a intocmit/ cand trebuia platita ultima rata?
Contractul a fost facut pe o durata de 5 ani (?) incepand cu 25-10-2006. Am dreptul sa vad dosarul ce se afla la executor ?
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2017
jhonysmith, utilizator
Ultima plata rata cand ati achitat-o? Daca au trecut 3ani da cand nu ati mai achitat nimic si nu ati confirmat datoria, s-a prescris.Sigur ca puteti cere sa vedeti dosarul de executare.
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate prescrie o datorie bancara? frumuselul20009 frumuselul20009 Am luat un imprumut de la o banca in anul 2006 am platit ratele pana in anul 2009,de atunci nu am mai platit,am fost trecut la 2 firme de recuperare datorii,am ... (vezi toată discuția)
Revenire notificare plata bej - dupa 2 ani de la respingerea incuviintarii executarii silite, pentru aceeasi creanta Notsure Notsure Buna ziua! Am primit o notificare de plata datorie pentru o creanta, de la acelasi BEJ, pentru aceeasi creanta pentru care instanta a dat in 2017 respingere ... (vezi toată discuția)
Somatie executor - contestatie prescriptie facuta in termen legal Gabi-007 Gabi-007 O sa intru direct in subiect si o sa va spun ca in anul [b]2006[/b] am luat un credit de nevoi personale - [b]6000 de euro[/b] -, cu buletinul, de la o ... (vezi toată discuția)