Se poate concedia o persoana in urma evaluarii performantelor profesionale individuale referitor la activitatea desfasurata in anul 2016 desfasurata in alt mod fata de cum prevede legea (O.M.S. 1229/2011)
Aceasta evaluare consta in acordarea de note de la 1 la 5 de catre seful de compartiment in urma analizarii activitatii din anul 2016 comform atributiilor din fisa postului .
Evaluarea s-a facut prin test scris inopinant la ora 14 acordat doar anumitor personae si fara sa fie anuntat data si bibliografia
Dar nu este vorba de anulare. Era o parere .Eu as dori sa aflu ce se intampla daca ITM-ul
spune ca deciziile de C.O. fortat in preaviz si cea de concediere sunt abuzive, tinand cont ca am fost concediat in baza art.61 lit. d dupa o evaluare a performantelor individuale care nu a respectat prevederile O.M.S. 1229/2011 care nu prevede nici o sanctiune in urma acestei evaluari indiferent de calificativul obtinut.
Daca s-ar intampla asa ceva, atunci neindeplinirea masurilor trasate de catre ITM sunt sanctionate, asa cum am mai spus, cu amenda de catre inspectorii ITM.
Incepand cu data de 15.05.2017 a fost numita o noua conducere care m-a chemat si mi-a spus ca in momentul in care va lua in primire va anula decizia de concediere si va anula si operarea incetarii cim din revisal, iar eu sa nu mai depun contestatie la decizia de concediere. Este legal, ce-mi recomandati?