avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen apel

Buna ziua!
cum se calculeaza termenul pt depunerea apelului,30 zile lucratoare de la data plicului,se ia in calcul si aceasta data?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:23, 23 Martie 2017
data primirii de pe plic nu se ia in calcul.Daca pe plic e 14 martie se socoteste incepand cu 15 martie, 30 zile calendaristice
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
ok,multumesc!
Termenul se calculeaza pe zile libere adica, nu se iau in calcul ziua in care incepe sa curga termenul si ziua in care se implineste,daca termenul se implineste intr-o zi nelucratoare, se proroga in prima zi lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de apel tribunal taie taie Buna dimineata, In data de 08.10.2015(data postei) am primit raspuns de la Tribunalul Bucuresti pentru procesul judecat in data de 21.09.2015. In ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Calcul termen depunere întampinare n.c.pr.civ EduardRares EduardRares Bună ziua, Am primit de la Judecătorie plicul cu acţiunea pe data de 20 ianuarie (aceeaşi fiind şi data de pe ştampilă), punându-mi-se în vedere să ... (vezi toată discuția)