avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA fara activitate, neinchis
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA fara activitate, neinchis

Buna ziua,

Am lucrat ca PFA pentru o perioada de 4 luni, in anul 2010. Eram platitor de TVA. La momentul respectiv mi-am platit toate taxele aferente, insa am intrerupt activitatea si nu am mai depus nici o declaratie si nici nu am inchis PFA-ul.
Este posibil sa fiu obligata sa achit ceva daca doresc sa il inchid?

Multumesc,
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2018 aveam infiintat un pfa. am depus declaratia ... Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, In anul 2018 aveam infiintat un PFA. Am depus declaratia pana la sfarsitul lunii februarie 2018. In luna aprilie a aceluiasi an, am inchis acest ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii la casa de pensii si sanatate (?) / am nevoie urgent de informatii concrete! Ade13 Ade13 Va scriu pentru ca ma aflu intr-o situatie de o confuzie totala, cel putin din perspectiva personala. Sunt persoana fizica autorizata pe traduceri, nu detin ... (vezi toată discuția)
Pfa si taxe carmenalina7 carmenalina7 In 2007 am fost nevoita sa deschid un PFA (pt ca am lucrat in colaborare cu o anumita banca si pt a-mi putea primi banii,a trebuit sa deschid acest PFA).L-am ... (vezi toată discuția)