avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La al doilea ob part time trebuie declarat primul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La al doilea ob part time trebuie declarat primul?

O ruda lucreaza part time cu toate actele in regula la un job despre care ar dori sa nu se stie.
Ne-ar interesa:
-daca isi mai gaseste un job tot part time trebuie sa declare acolo ca mai lucreaza undeva tot cu part time sau poate sa nu declare nimic.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: armaghedon_now , utilizator 15:53, 23 Martie 2017
Trebuie sa declare locul de munca unde are functia de baza.
La angajarea la cel de al doilea part time trebuie sa anunte angajatorul despre primul part time?
Multumesc.
Codul Fiscal

art.7 - Definiții ale termenilor comuni
In înțelesul prezentului cod, cu excepția titlurilor VII și VIII, termenii și expresiile de mai jos au următoarele semnificații:
....
2. activitate dependentă la funcția de bază - orice activitate desfășurată în baza unui contract individual de muncă sau a unui statut special prevăzut de lege, declarată angajatorului ca funcție de bază de către angajat; în cazul în care activitatea se desfășoară pentru mai mulți angajatori, angajatul este obligat să declare numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercită funcția pe care o consideră de bază;
.....
Multumesc o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor.am nevoie de putin ajutor.prea multe surse de informare ... Henriettq Henriettq Buna tuturor.Am nevoie de putin ajutor.Prea multe surse de informare gresite am gasit online.Sunt angajata cu 8h la o firma care si-a suspendat activitatea ... (vezi toată discuția)
Alt loc de munca in paralel cu cel actual MihalacheF MihalacheF Buna Ziua, As dori sa lucrez in paralel cu job-ul actual la un alt loc de munca .Mentionez ca urmatorul contract o sa fie part time (o sa fiu curier uber ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea declararii functiei de baza eliza.ilie eliza.ilie La angajarea cu norma intreaga, salariatul este obligat sa declare daca are sau nu functie de baza la alt angajator? Conform carei legislatii? (vezi toată discuția)