avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Plata impozit specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Plata impozit specific

Buna ziua, am un srl.adica un magazine mixt si un bar situate la tara (intr-un sat) , sunt platitor de impozit pe veniturile microinteprinderilor, voi plati impozit specific pentru bar? multumesc
Cel mai recent răspuns: comangheorghe , utilizator 12:09, 29 Martie 2017
comangheorghe a scris:

Buna ziua, am un srl.adica un magazine mixt si un bar situate la tara (intr-un sat) , sunt platitor de impozit pe veniturile microinteprinderilor, voi plati impozit specific pentru bar? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse vandut la magazin/bar nagybela nagybela Buna ziua Am deschis un magazin mixt intrun sat. Dupa o luna dela deschidere vine proprietarul barului ca eu nu am dreptu de a vinde bere la sticla in ... (vezi toată discuția)
Intrari separate in bar+magazin mixt simonasim30 simonasim30 buna ziua.Am un bar undeva la tara as vrea sa-mi deschid si un magazin mixt. Problema este ca nu pot face intrari separate...din bar se va intra in ... (vezi toată discuția)
Lista cu articolele pentru fiscalizarea casei de marcat? ContSters330987 ContSters330987 Dupa obtinerea nr de ordine trbuie sa ma prezint (pentru fiscalizare )cu lista de produse alimentare si nealimentare pentru magazin, cu lista bauturilor ... (vezi toată discuția)